Jurați

 NATALIA GORDIENKO

Interpretă de muzică ușoară, Maestru în Artă al Republicii Moldova. Și-a descoperit pasiunea pentru muzică în copilărie şi la doar cinci ani a dat primele concerte pentru familie, iar mai apoi a participat la diverse spectacole și festivaluri muzicale. Frumoasa cântăreață a trăit succesul pe scenele din America, Europa, Rusia.

 

 

 

 

TEODOR RĂDULESCU 

Actor, coregraf și producător muzical. Este omul care a scris istorie în baletul din Republica Moldova, dar și de peste Prut. Generații de dansatori au trecut prin școala lui și împreună cu ei a cucerit lumea întreagă. Rădulescu este fondatorul a două renumite școli de dans “Teo Dance Studio” din Chișinău și “TeoDance” din București.

 

 

 

 

NICU ŢĂRNĂ

Cântăreț, actor de teatru și prezentator de televiziune. Este cunoscut publicului larg ca solist al trupei rock “Gândul Mâței”, dar și prin rolurile jucate pe scena Teatrului de Revistă “Ginta Latină” din Chișinău. Pentru succesul în domeniul artei, în anul 2009 i s-a oferit titlul de Artist Emerit al Republicii Moldova. A făcut spectacol în calitate de prezentator la showul TV “100 de Moldoveni Au Zis” și timp de două sezoane a fost jurat la cel mai spectaculos show de la PRIME, “Moldova Are Talent”.