VESELIE de NEDESCRIS în platoul emisiunii DA sau NU. Cu ce sumă au plecat acasă soții care au renunțat la viața de oraș

Embed:

Un cuplu de artişti a renunţat la viaţa de oraş şi s-a mutat în satul Zaim din raionul Căuşeni ca să îi înveţe pe alţi tineri să cânte şi să danseze. Este vorba despre soţii Cristina şi Ion Veste, care au fost protagoniştii ediţiei de aseară a game-show-ului DA sau NU de la PRIME.

Cuplul a făcut veselie în platoul de filmare şi a plecat acasă cu cinci mii de lei. Emisiunea a fost deschisă de Fanfara din Zaim, care este condusă de Ion, membrii căreia au venit să-i susţină pe cei doi jucători.

Şi ieşirea celor 26 de modele care ţin servietele a fost acompaniată de Fanfara din Zaim.

Cristina şi Ion Veste s-au cunoscut la Colegiul de de Arte Nicolae Botgros din oraşul Soroca, după care au învăţat împreună la Academia de Arte din Capitală. După încheierea studiilor, tinerii au sperat să rămână să muncească în Capitală, dar au primit o veste tristă care avea să le schimbe planurile.

Unul dintre profesorii preferaţi ai lui Ion, care era dirijorul Fanfarei din satul lui de baştină - Zaim, s-a stins din viaţă, iar orchestra risca să se destrame. Cuplul a decis atunci să se mute în sat, iar Ion să preia funcţia de dirijor la doar 21 de ani. El a devenit astfel cel mai tânăr conducător al unei orchestre.

Ulterior, Cristina a fost numită director la Casa de Cultură din localitate, unde predă lecţii de dans.

Cristina şi Ion au ales să joace cu servieta cu numărul 22, pentru că pe această dată este născută fiica lor. 

Pe parcursul jocului, soţii nu au reuşit să deschidă doar servietele cu sumele mari aşa că au mers până la capăt. 

Într-un final, cuplul a acceptat oferta bancherului de 5.000 de lei.

Dacă riscau şi jucau până la final, soţii ar fi plecat acasă cu doar 200 de lei. 

Lasă un comentariu