Un moldovean a fost arestat în Bulgaria, fiind bănuit de comiterea mai multor spargeri de bancomate. Acesta ar fi extras sume colosale de bani

Embed:

Un moldovean a fost arestat în Bulgaria, fiind bănuit de comiterea mai multor spargeri de bancomate. Individul ar fi fost ajutat de fratele său, care este anunţat în căutare. Conaţionalii noştri ar fi aruncat în aer mai multe bancomate, din care au furat sume mari de bani.

Ultima spargere a avut loc în localitatea Plovdiv, de unde hoţii au furat peste 215 mii de leva, echivalentul a aproximativ două milioane de lei. Un caz similar a avut loc câteva zile mai devreme, în capitala Bulgariei, Sofia.

Potrivit procurorilor locali, cei doi fraţi spărgeau ATM-uri amplasate în zone intens circulate, aproape de şosele sau autostrăzi, unde ajungeau cu un automobil cu numere de înmatriculare false.

Anchetatorii au reuşit să-l reţină pe unul dintre moldoveni cu ajutorul înregistrărilor de pe camerele de supraveghere. În timpul reţinerii, suspectul avea asupra sa 88 de mii de leva, echivalentul a peste 800 de mii de lei.

Împreună cu el a mai fost reţinută o moldoveancă, însă procurorii au eliberat-o ulterior, întrucât aceasta nu a participat la spargeri.

Lasă un comentariu