TÂRGUL IMOBILIAR din Chișinău. Agenţiile imobiliare şi firmele de construcţie şi-au prezentat cele mai bune oferte și reduceri

Locuinţe luxoase precum cele din New York sau Las Vegas şi apartamente în blocuri cu încălzire geotermală. Acestea şi alte oferte tentante pot fi găsite, în aceste zile, la Târgul Imobiliar care se desfăşoară în Capitală.

Agenţiile imobiliare şi firmele de construcţie şi-au etalat cele mai bune oferte şi au pregătit şi reduceri.

Apartamente într-un asemenea bloc de lux oferă o companie lansată recent pe piaţa imobiliară din Republica Moldova. Deocamdată, agenţii propun doar proiectul clădirii, iar în aproape un an, acesta se va găsi pe strada Ismail din centrul Capitalei.

Potrivit reprezentanţilor, aici, preţurile vor porni de la 30 de mii de euro pentru un apartament cu o cameră, cu două camere va costa în jur de 55 de mii de euro, iar cel mai valoros este apartamentul cu trei camere, care se estimează până la 70 mii de euro. 

Altă agenţie imobiliară din Capitală propune oamenilor să uite iarna de calorifere în schimbul încălzirii geotermale. Potrivit reprezentanţilor imobiliari, sistemul este inedit la noi în ţară şi costă peste 500 de euro pentru un metru pătrat. 

Puţini sunt însă cei care cauta aşa modele de locuinţe. Vizitatorii târgului au spus că le place când în casă domină liniştea şi razele soarelui. 

Acest cuplu urmează să formeze o familie, iar înainte de acest eveniment, vrea să-şi cumpere o locuinţă. Tinerii speră la un apartament situat într-un bloc calitativ şi la un preţ avantajos. 

Târgul imobiliar este la cea de-a 21-a ediţie şi va fi deschis până pe 22 aprilie. 

Lasă un comentariu