Start surprizelor neașteptate! Cum ne asigurăm vacanța ca să nu fim trași pe sfoară de companiile turistice

Atunci când mergem în vacanță, ne așteptăm să uităm de grijile și neplăcerile pe care le-am lăsat în spate. Dar, fiindcă socoteala de acasă nu corespunde cu cea din târg, se mai întâmplă să avem neplăceri chiar și acolo. Ce putem face când avem parte de surprize neașteptate, aflăm în continuare. 

Dacă ați fost duși de nas de compania de turism, nu există foarte multe lucruri de făcut. Adevărul este că vacanța nu mai poate fi înlocuită și nu vă rămâne decât să vă faceți dreptate odată ajunși acasă. 

În cel mai bun caz, aceasta vă va rambursa banii pentru vacanță pe cale amiabilă. Dacă  nu sunteți convinși că ați apelat la o companie de bună credință, asigurați-vă o dată în plus, făcând fotografii la tot ce nu a corespuns contractului semnat.

Probele vă pot fi de ajutor în cazul în care veți fi nevoit să apelați în instanța de judecată. 

Asigurat în vacanță, înseamnă protejat! De aceea, este recomandat ca în orice călătorie să aveți o asigurare medicală. Ea costă, în medie, 100 de lei, însă acoperă cheltuieli medicale de până la 30.000 de euro. 

Ce înseamnă asta mai exact? Că dacă suferiți deja de o boală, nu o puteți trata pe baza asigurării medicale de călătorie. Și nu doar. 

Cu alte cuvinte, cazuri în care persoana se expune cu bună știință unui risc. 

Asigurarea medicală, alegerea unei companii care să vă poată oferi liniște pe întreaga durată a călătoriei și bineînțeles, oamenii dragi alături.

Nu mai rămâne decât să aveți Drum Bun!

 

Lasă un comentariu