Simona Halep, trasă pe dreapta. Poliţiştii au oprit maşina tenismenei pentru a o felicita

Embed:

Proaspăta câştigătoare a Roland Garros, tenismena română Simona Halep a fost trasă pe dreapta de poliţişti în timp ce se grăbea spre Arena Naţională Bucureşti, unde o aşteptau 15 mii de fani. Halep se pregătea să-şi demonstreze trofeul câştigat la Paris.

Automobilul a fost oprit de poliție în afara aeroportului Henri Coandă. Oamenii legii nu i-au aplicat însă tenismenei nicio amendă, dar au  felicitat-o cu victoria obţinută. 

Suporterii au început să sosească la stadion cu mult timp înaintea startului ceremoniei. Fanii i-au făcut o primire călduroasă învingătoarei competiției pariziene, fluturând steaguri tricolore şi scandând Simona, Simona.

Evenimentul a început cu intonarea imnului României de către artiştii Monica Anghel şi Marcel Pavel, moment în care pe ecranele gigant din spatele scenei au rulat imagini cu meciul câştigat de liderul mondial în faţa americancei Sloane Stephens. Halep a fost extrem de emoționată în momentul în care a pășit pe scenă. Ea a dansat pe acordurile melodiei Simply the best, iar apoi a ținut un discurs în fața publicului. 

"Vreau să mulţumesc României pentru tot ce mi-a oferit până acum. Sper ca acest trofeu să fie începutul unei noi generaţii de campioni. De ce nu și în alte sporturi. Sper că avem cât mai multă încredere în noi ca oameni", a spus tanismena Simona Halep.

La ceremonie au fost prezenţi primarul general al Capitalei Gabriela Firea, preşedintele Federaţiei Române de Tenis George Cosac, fostul tenisman Ilie Năstase şi tatăl jucătoarei Stere Halep. Românca a cucerit primul său trofeu Roland Garros după două finale pierdute în 2014 și 2017.

În urma succesului obținut în Franța, Simona Halep a câștigat două mii de puncte în clasamentul WTA și va încasa o primă în valoare de 2,2 milioane de euro.

Lasă un comentariu