Resturi de mâncare, noroi și miros insuportabil! Mai multe curți din comuna Stăuceni, inundate de mizeria scursă din sistemul de canalizare al unui supermarket

Embed:

Mai multe familii din comuna Stăuceni, municipiul Chişinău, s-au pomenit cu ogrăzile inundate de mizeria scursă din sistemul de canalizare. Ei spun că reziduurile urât mirositoare provin de la un supermarket din preajmă. Reprezentanţii acestuia au refuzat să comenteze situaţia.

Oamenii spun că mizeria a refulat şi s-a scurs în ogrăzile lor vineri seară. Imediat, au chemat administraţia supermarketului să vadă ce se întâmplă, însă aceştia ar fi refuzat. În aceste condiţii, s-au adresat la poliţie şi aşteaptă ca autorităţile să soluţioneze problema. 

"Un miros insuportabil, am spălat şi am strâns tot noroiul care era la mine în ogradă", a spus locuitorul comunei Stăuceni, Petru Ungureanu.

"Mizerie, resturi de mâncare, corji de la salamuri, roşii, boţuri de grăsime. Ceea ce se aruncă nu reuşeşte să plece cu apa. Şi asta sunt consecinţele", a afirmat locuitoarea comunei Stăuceni, Veronica Mânăscurtă.

Reprezentanţii supermarketului au refuzat să ofere o reacţie.

Magazinul este conectat ilegal la sistemul de canalizare, lucru infirmat de reprezentanţii Apă-Canal.

Lasă un comentariu