Preşedintele Turkmenistanului a ajuns vedetă pe Internet, după ce a postat un filmuleţ în care citeşte rap alături de nepotul său

Embed:

Preşedintele Turkmenistanului a ajuns vedetă pe Internet, după ce a postat un filmuleţ în care citeşte rap, alături de nepotul său. Piesa este despre echipa locală de fotbal şi frumuseţea ţării pe care o conduce, iar versurile au fost scrise chiar de liderul de la Aşgabat. 

Gurbanguli Berdîmuhamedov citeşte rap în limba de stat, în timp ce nepotul său, care a făcut şi aranjamentul muzical, în limba engleză. Oficialul a interpretat piesa la clape, iar tânărul - la chitară. 

Nu este prima dată când preşedintele Turkmenistanului ajunge în atenţia publică. Anul trecut, Berdîmuhamedov a făcut o demonstraţie în faţa forţelor de ordine. Oficialul, îmbrăcat în uniformă militară, a tras cu arme de foc şi a aruncat pumnale.

Gurbanguli Berdîmuhamedov este preşedintele Turkmenistanului din februarie 2017. Atât el, cât şi predecesorul său, au cerut să fie ridicate monumente în cinstea lor şi să li se ofere titlul de Erou al Turkmenistanului. 

Lasă un comentariu