O femeie din Moldova și-a transformat pasiunea într-o afacere foarte profitabilă. Cum i-a reușit Irinei Brăiescu acest lucru

Embed:

A pus pe picioare o afacere profitabilă la care a visat de ani buni. Vorbim despre Irina Brăiescu, o femeie care transformă lemnul în elemente unice de decor.

Pasiunea ei a devenit business, după ce a câştigat un grant în valoare de 50 de mii de lei de la Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova. Astfel, ea a reușit să cumpere o mașină de gravură, iar afacerea îi merge ca pe roate.

Irina susţine că şi-a dorit de foarte mult timp să-şi cumpere un astfel de aparat, doar că preţul lui de aproape o sută de mii de lei era mult prea mare. Ca să facă rost de suma fabuloasă, a aplicat la un concurs organizat de Asociația Oamenilor de Afaceri şi a câştigat un grant care a acoperit jumătate din cheltuieli. 

"Mă ajută enorm. Ne dă posibilitatea să creăm piese fixe, cu mărimi exacte. Ne-am dezvoltat paleta de produse, putem face atât chestii mărunte, cât și ceva mai mare, fiindcă spațiul de lucru ne permite", a spus femeia de afaceri Irina Brăiescu.

Anterior, munca meşterilor era anevoioasă, pentru că desenele erau realizate manual. Acum, aparatul le permite să realizeze un volum de lucru mai mare, într-un termen semnificativ mai scurt. 

"În total, a gravat timp de zece minute. Dacă era să fie pictat, timpul avea să fie cam 30 de minute. Deci, cu ajutorul acestui utilaj avem și precizie, și timp economisit", a mai adăugat femeia de afaceri Irina Brăiescu.

Irina munceşte cot la cot cu doi asistenţi pasionaţi de artă. 

Irina Brăiescu realizează în atelierul său bijuterii, vase sau rame pentru fotografii. 

Lasă un comentariu