MOARTE MISTERIOASĂ într-un oraș din Rusia. Un jurnalist de investigaţii a murit după ce a căzut de la balconul apartamentului său

Embed:

Moarte învăluită de mister în oraşul rus Ekaterinburg. Un jurnalist de investigaţii a decedat după ce a căzut de la balconul apartamentului său, situat la etajul cinci al unui bloc. Poliţia susţine că acesta s-a sinucis, în timp ce colegii şi prietenii spun că jurnalistul ar fi fost omorât. 

Maxim Borodin încă era în viaţă când a fost găsit de vecini în fața blocului. El a fost transportat la spital, dar s-a stins din viaţă peste trei zile. Prietenii victimei spun că jurnalistul nu avea probleme personale care l-ar fi putut determina să-şi pună capăt zilelor. Ei sunt convinşi că Borodin a fost omorât pentru investigațiile pe care le-a realizat.

Acum câteva zile, victima l-a sunat pe unul dintre prietenii săi şi i-ar fi spus că cineva înarmat se află pe balconul său. Maxim Golovin a realizat investigaţii despre mercenarii ruși din grupul Wagner, care ar fi fost uciși în Siria la începutul lunii februarie de forțele americane.

Potrivit anchetei lui Golovin, ei ar fi luptat acolo alături de forțele guvernamentale împotriva rebelilor susținuți de SUA. Moscova a negat că mercenari ruși au murit în timpul operaţiunilor militare.

Lasă un comentariu