Festivalul de film TIFF, revine la Chişinău. Ce producții cinematografice vor putea viziona cinefilii

Festivalul Internațional de Film Transilvania, de altfel cel mai mare din România, revine la Chișinău. Începând  de astăzi și până duminică 15 iulie orașul se va transforma în capitala filmului.

Festivalul Internațional de Film Transilvania este la a treia ediție în Chișinău. Timp de patru zile cinefilii vor putea viziona cele mai importante producții cinematografice premiate la festivaluri internaționale.

Cel mai nou film semnat de Dan Chişu, Aniversare va putea fi urmărit astăzi, la cinematograful Odeon.

Printre filmele care vor putea fi urmărite se numără și Charleston International. Acesta povestește istoria unui triunghi amoros, dintre doi bărbați și o femeie.

Filmele po fi urmărite și în scuarul Liceului Gheorghe Asachi. 

Dar și la cinematograful în aer liber din sectorul Buiucani. Nicolae Kirnev, autorul proiectului speră să-i bucure pe locuitorii capitalei cu filme sub cerul înstelat. 

Peliculele o să fie difuzate începând cu ora 21:00 în limbile germană, rusă şi engleză.

Fiecare sunt gata sa priveasca gratis la un asa un ecran mare filme. Virsta in dependenta de film care proiectam dar in orice cay ma bucur foarte mult ca ideia propriu zisa cinema in aier liber.

Deci fascineaza permanent pe fiecare si avem multa lume. 

Tiff-ul este cel mai mare festival de film și funcționează după principiile marilor festivaluri, cum ar fi cel de la Cannes sau chiar Oscar-ul. 

În total urmează să fie difuzate 20 de producții. Prețul biletelor este de 30 de lei. 

 

Lasă un comentariu