După sărbătorile de Paști, locuitorii Chișinăului au revenit în oraș. La intrările în Capitală s-au format ambuteiaje

Embed:

Agitaţie mare, în această după-amiază, în gările şi staţiile auto din Chişinău. După ce au marcat Paştele Blajinilor în satele de baştină, locuitorii Capitalei au revenit astăzi acasă. Pentru că majoritatea au decis să se întoarcă în această după-amiază, la intrarea în Chişinău s-au format cozi. 

Pe unele drumuri, traficul a fost îngreunat, la primele ore ale dimineţii, când oamenii se îndreptau spre cimitire. Pe Şoseaua Balcani s-au format ambuteiaje din cauza maşinilor parcate pe marginea drumului. Spre seară a fost din nou aglomeraţie la intrările în Chişinău.

Peste 250 inspectori de patrulare au dirijat în această seară traficul rutier. 

"Deja atestăm o creştere a numărului de unităţi de transport care se deplasează spre municipiul Chişinău. Pe trasee unde se circulă aglomerat sunt formate coloane care sunt excortate de către unităţile de transport a Inspectoratului Naţional de Patrulare. La fiecare intrare din municipiul Chişinău sunt echipaje de patrulare", a spus șeful Serviciului InfoTrafic, Pavel Apostol.

Majoritatea oamenilor pe care i-am surprins astăzi la Autogara de Nord aveau bagajele încărcate cu bucate alese. 

Oamenii spun că au profitat din plin de minivacanţă, iar mâine vor reveni în forţă la muncă. 

Sărbătorile sunt o mană cerească pentru şoferii microbuzelor, care au înregistrat în această perioadă venituri semnificativ mai mari. 

Mâine bugetarii revin la serviciu, iar elevii şi studenţii - la studii, după vacanţă. 

Lasă un comentariu