Doi minori din Capitală au avut nevoie de ajutorul salvatorilor, după ce au rămas cu degetele blocate în diferite obiecte metalice. Cum s-a întâmplat incidentul

Embed:

Un joc inocent poate fi extrem de periculos pentru copii. Doi minori din Capitală au avut nevoie de ajutorul salvatorilor, după ce au rămas cu degetele blocate în diferite obiecte metalice. Din fericire, cei mici au scăpat nevătămaţi. 

O femeie din oraşul Durleşti, municipiul Chişinău, a sunat la 112 şi a anunţat că bebeluşul ei de un an a băgat degetele în scurgerea de la baie, iar mâna a rămas blocată în plasa de metal. Intervenţia salvatorilor a durat aproximativ 20 de minute. Copilul a fost eliberat şi a scăpat fără traumatisme. Totuşi, paramedicii SMURD l-au examinat pe micuţ.

În cel de-al doilea caz, un copil de zece ani internat în spitalul Valentin Ignatenco din Capitală a avut nevoie de ajutorul salvatorilor, după ce şi-a pus pe deget o piuliţă şi nu a mai putut să o scoată. 

Copilul nu a suferit leziuni, dar s-a ales cu o inflamaţie. Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, de la începutul anului salvatorii au intervenit în patru cazuri similare. 

Lasă un comentariu