DESCOPERIRE MACABRĂ în satul Coloniţa. Cadavrul unei femei care ar fi fost bătută cu bestialitate și asfixiată, găsit îngropat în pădure

Cadavrul unei femei a fost descoperit de oamenii legii într-o fâşie forestieră din satul Coloniţa. Este vorba despre o locuitoare a comunei Tohatin în vârstă de 29 de ani.

La data de 25 mai curent, femeia ar fi plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Speriată că fiica ei nu mai dă niciun semn de viaţă, mama a alertat imediat poliţia.

Astfel, oamenii legii au început să întreprindă măsurile necesare pentru a o găsi.

În urma mai multor investigaţii efectuate de forţele de ordine, trupul femeii a fost depistat abandonat într-o pădure. La faţa locului s-a deplasat Grupul Operativ al Inspectoratului de Politie Ciocana pentru a cerceta cazul şi medicul legist care a constatat că pe corpul victimei erau urme de moarte violentă.

La scurt timp, oamenii legii l-au identificat şi pe suspect, care s-a adeverit a fi un cunoscut de al victimei, în vârstă de 28 de ani, la fel locuitor al aceleeaşi comune. Bărbatul împreună cu femeia ar fi consumat băuturi alcoolice.

La un moment dat între cei doi s-ar fi iscat o ceartă, în urma căreia individul a ucis-o pe femeie cu sânge rece. El ar fi maltratat-o fizic după care ar fi asfixiat-o.

Potrivit ofiţerului de presă al Direcţiei de Poliţie, Natalia Stati, femeia era divortaţă şi era mamă a doi copii, care acum au rămas în grija bunicii.

În urma celor întâmplate, bărbatul a fost plasat în arest pe un termen de 30 de zile, fiind cercetat penal pentru omor intenţionat.

Dacă i se va demonstra vinovăţia, suspectul riscă să se aleagă cu o pedeapsă cu închisoare de până la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

 

Lasă un comentariu