Carambol în sectorul Râșcani al Capitalei. Trei automobile, un microbuz de pe linia 152 și un troleibuz de pe linia 24 s-au ciocnit pe bulevardul Renaşterii

Embed:

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui grav accident rutier, produs în sectorul Râșcani al Capitalei în această după-amiază. Trei automobile, un microbuz de pe linia 152 și un troleibuz de pe linia 24 s-au ciocnit pe bulevardul Renaşterii.

Unul dintre șoferii implicați în accident spune că mașina în care se afla a fost lovită de microbuzul de pe linia 152. Tânărul susţine că circula regulamentar, iar de vină ar fi șoferul unui alt automobil, care s-a angajat într-o depășire periculoasă. 

În urma impactului, cinci peroane s-au ales cu traumatisme, iar patru dintre acestea au fost internate cu răni uşoare.

Medicii spun că viața pacienţilor este în afara oricărui pericol.

"Trei bărbați și o femeie în stare de gravitate medie. Traumatisme cranio-cerebrale, traumatisme la aparatul locomotor, ca de obicei la accidente de circulație", a spus şeful, Secţia Internare IMU, Igor Curov.

Poliția investighează cazul.

"În dependență de gravitatea vătămărilor corporale care vor fi stabilite ulterior în cadrul unor expertize judiciare, va fi stabilită și pedeapsa șoferului. Dacă vătămările vor fi medii, grave, va fi deschisă o cauză penală", a afirmat ofiţerul de urmărire penală Serviciul Accidente Rutiere, Iulian Chițanu.

De dimineață, în Chișinău s-au produs 30 de accidente rutiere.

Lasă un comentariu