BĂTAIE ÎN TOATĂ REGULA! Doi deputaţi ucraineni şi-au împărţit pumni pe holul unei televiziuni de la Kiev

Embed:

Doi deputaţi ucraineni s-au luat la bătaie pe holul unei televiziuni de la Kiev, după ce au ieşit de la o emisiune politică. Presa din ţara vecină scrie că cei doi aleşi şi-au împărţit pumni, din cauza unei supărări mai vechi.

Încăierarea s-a produs între membrul Partidului Radical Serghei Melniciuc şi fostul său coleg de formaţiune Dmitri Liniko. 

Cei doi parlamentari au participat la talk-show-ul Украинский формат de la postul tv local NEWSONE. La scurt timp după încheiere emisiunii, deputaţii s-au bătut pe holul televiziunii.

Presa din ţara vecină scrie că iniţiatorul ar fi fost Dmitri Liniko. Acesta i-a rupt nasul lui Serghei Melniciuc, după ce l-a lovit de mai multe ori în faţă. Angajaţii postului tv au chemat imediat o ambulanţă, iar medicii i-au acordat deputatului rănit primul ajutor.

Cei doi aleşi erau cât pe ce să se ia la pumni chiar în timpul emsiunii, dar au fost opriţi de moderator. Dmitri Liniko s-a arătat supărat de faptul că în 2015 a fost exclus din Partidul Radical. 

Presa ucraineană scrie că Liniko a fost exclus din Partidul Radical, după ce a fost acuzat că ar fi săvârşit acţiuni care au discreditat imaginea formaţiunii.

Lasă un comentariu