AMOR CU SUBALTERNA: Oligarhul Mukhtar Ablyazov, filmat cum face sex cu Ludmila Kozlovska

Embed:

Controversatul oligarh din Kazahstan Mukhtar Ablyazov ar întreține relații intime cu președintele organizației Open Dialog Foundation, Ludmila Kozlovska. Organizația face lobby la Consiliul Europei și în instituțiile UE în favoarea opoziției de la Chișinău, organizând inclusiv mai multe vizite ale politicienilor de opoziție în statele europene. Fundația este finanțată de oligarhul kazah, iar ucraineanca îi este avocat în procesele de judecată.

Din unele imagini încărcate pe youtube se vede cum un bărbat care seamănă izbitor cu Mukhtar Ablyazov îmbrățișează și sărută o femeie care seamăna cu Ludmila Kozlovska.

Jurnaliștii portalului de știri nur.kz au găsit filmulețul pe un site pentru adulți care avea o durată de 11 minute și era intitulat "O ucraineancă frumoasă face sex cu șeful ei". Reporterii kazahi mai scriu că au cerut un comentariu de la Ablyazov pe pagina lui de facebook, însă așa și nu au primit niciun răspuns. Portalul nur.kz a scris că Ludmila Kozlovska a comentat acest video ca fiind o înscenare a serviciilor secrete din Ucraina și Kazahstan. În același timp, soțul ei, Bartosz (BARTOȘ) Kramek, a declarat că în imaginile apărute pe internet nu este soția lui.

Amintim că anul trecut, publicația britanică Financial Times a scris că oligarhul kazah este într-o legătură strânsă cu liderul formațiunii "Partidul Nostru", Renato Usatîi, și raiderul numărul unu în CSI, Veaceslav Platon. Englezii au menționat că Fundația Open Dialog a sponsorizat călătoriile lui Andrei Năstase și Maia Sandu la instituțiile europene și a oferit servicii de avocatură pretinșilor deținuți politici. Printre cei care sunt prezentaţi drept victime se numără Veaceslav Platon, Renato Usatâi sau liderul mișcării extremiste Antifa, Grigore Petrenco.

Mai mult, Maia Sandu și Andrei Năstase au fost surprinși alături de alte figuri publice de la Chișinău, printre care Natalia Morari, Alexandru Machedon sau avocata Ana Ursachi, participând la activități finanțate de fundația lui Ablyazov. Presa a scris că acesta s-ar fi îmbogățit prin scheme raider, spălare de bani, racket și ar fi stat în spatele revoluției oranj din Ucraina.

Mukhtar Ablyazov s-a aflat timp de trei ani în arest preventiv în Franța, fiind acuzat că a fraudat o bancă din țara sa cu peste șase miliarde de dolari.

Lasă un comentariu