Condiţii extreme! Jucătorii de la Milsami Orhei se antrenează la -10 grade

Embed:

Fotbaliştii echipei Milsami Orhei se antrenează în condiţii extreme, după ce au revenit din vacanţă. În aceste zile, vulturii s-au antrenat pe un ger de până la minus 10 grade. Astfel, jucătorii spun că aşteaptă cu nerăbdare cantonamentul din Turcia, unde este ceva mai cald.

Pe 15 ianuarie, lotul lui Milsami va pleca în Antalia, unde are programat un cantonament îndelungat. Timp de o lună, vulturii vor juca opt partide amicale. Printre adversari se numără Dinamo Moscova, Arsenal Tula, FC Enisei Krasnoiarsk, dar şi gruparea kazahă Atîrau.

"Desigur, numărăm zilele până atunci. Puţină răbdare, pentru că nu a mai rămas mult timp. Săptămâna asta e important să intrăm în ritm, iar toată munca ne așteaptă în Turcia", a afirmat fundaş, Milsami Orhei, Petru Racu.

"Deocamdată temperaturile scăzute nu ne sperie. Nu suntem africani, aşa e clima la noi. Vrem să plecăm mai repede doar din cauza terenurilor. Acum suntem nevoiţi să ne antrenăm pe teren sintetic. Sigur că ne este dor de meciuri", a zis fundaşul, Milsami Orhei, Serghei Melnic.

Antrenorul clubului din Orhei susţine că are probleme de lot. La primele sesiuni de antrenament din noul an sunt prezenţi puţini jucători. Unii sunt încă accidentaţi, iar alţii se află la loturile naționale. În prezent, cu orheienii se antrenează Constantin Bogdan, care în 2016 a devenit campion al Letoniei cu Spartak Iurmala, dar şi Pavel Secrier, care a evoluat anul trecut în campionatul Belarusului.

"Avem nevoie de fundaşi, mijlocaşi şi chiar atacanţi. Aceeaşi Zenko şi Belous se vor reface complet după accidentări abia peste o lună", a spus antrenorul, Milsami Orhei, Andrian Sosnovschi.

Milsami Orhei a încheiat sezonul autumnal în poziţia de lider al clasamentului Diviziei Naționale, având două puncte avans față de a doua clasată, Sheriff Tiraspol.

Sursa Foto: publika.md

Оставить комментарий