•  
  •  
  •  

Vreau o minune

 
Vreau o minune
  • Duminică
  • 21:15

Vizitează pagina emisiunii minune.prime.md

V-ați gândit vreodată cum ar arăta lumea dacă oamenii ar renunța la vise? Probabil, ar fi una plictisitoare și lipsită de sens. În acest sezon, PRIME a decis să dea culoare monotoniei și să lanseze un show unic televizat dedicat întregii familii. VREAU O MINUNE este o emisiune în care copiii sunt eroii principali ai unor povești adevărate – sunt cei care dau lecții de viață maturilor și cu ambiție merg mai departe de limitele imaginației celor dragi.

Dar, să începem de la „rădăcini”… VREAU O MINUNE are la bază un concept olandez, care a fost achiziţionat de mai multe țări europene ca Belgia, Grecia, Franța, Germania și, evident, Olanda. Licența pentru acest format în Republica Moldova o deține, în exclusivitate, postul de televiziune PRIME, iar show-ul îl va avea ca prezentator pe interpretul și starul TV, Adrian Ursu. Împreună cu o echipă profesionistă de producție, el va merge la câteva licee din țară, desemnate în urma unui casting, unde va încerca să afle ce dorințe au copiii de acolo. Și cum e vorba de o emisiune în care se întâmplă miracole, echipa va lua cu ea POMUL MINUNILOR și CASA MINUNILOR – semne indispensabile ale show-ului. În timp ce acestea vor fi instalate în curțile școlilor, Adrian va merge în sălile de clasă pentru a împărți elevilor CARDURILE MINUNILOR, pe care fiecare copil va scrie o dorință … dar mare atenție, nu pentru ei, ci pentru altcineva. Și aici imaginația lor poate fi nelimitată – fie că dorința va fi pentru părinți, frați sau surori, bunici, verișori, vecini, fie poate chiar pentru un om străin … nu contează. Important e ca aceste vise să nu fie unele materiale, ci cu o puternică încărcătură emoțională. În cadrul emisiunii nu se oferă sume de bani sau bunuri materiale, ci momente unice de fericire, surprindere și pozitivism.

Odată scrisă, dorința începe calea magică spre împlinire … și, aici, mare atenție, nu fiecare vis va deveni realitate. Va depinde doar de imaginația și ambiția copilului. Elevii vor agăța cardurile de COPACUL MINUNILOR, iar în CASA MINUNILOR prezentatorul va încerca să afle de la ei mai multe detalii despre dorințele lor și modalitatea de realizare a celor scrise. Ulterior, Adrian va “culege” cu mare grijă cardurile de pe ramuri pentru a le analiza pe fiecare în parte, iar, într-un final, vor prinde viață cele mai curioase, interesante și neobișnuite dorințe.

 
Acum in emisiune Про любовь

12:35

Время покажет

13:25

Время покажет

14:15