Ucişi de iubitul fiicei. Poliţia l-a găsit pe autorul dublului omor de la Găureni

Embed:

După aproape trei luni, a fost elucidat misterul dublului omor din satul Găureni, Ialoveni, unde doi soţi au fost omorâţi cu bestialitate de către admiratorul fiicei lor. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani din satul Horeşti. El îşi recunoaşte vina şi spune că a comis crima din răzbunare, aşa cum victimele s-au opus relaţiei sale amoroase cu fiica lor.

Tot cu bâta în cap a fost omorât şi soţul femeii, cadavrul căruia a fost găsit în casă de către un vecin. Însă atunci, la sfârşitul lunii septembrie, poliţia nu stabilise cu ce armă a fost comisă crima şi considera că au fost mai mulţi agresori.

Iniţial oamenii legii erau pe o pistă greşită - o suspectau pe soţie de asasinarea bărbatului, dar situaţia a devenit şi mai complicată după ce a fost găsit şi cadavrul femeii.

"Ulterior, la data de 1 octombrie, în lanul de vie a fost găsit cadavrul unei doamne. S-a constatat că sunt traume în regiunea capului la ambele persoane decedate", a spus şeful Inspectoratului de Poliţie Ialoveni, Pavel Damaschin.

"Ea a fost mai tare chinuită decât dânsul. El a fost dată pălit sau nu ştu de câte ori, dar ea a fost sărmana şi ochiul scos, a fost ceva chinuită straşnic", a afirmat ruda victimelor Xenia Pîrău.

Rudele nu şi-ar fi imaginat atunci că cel care a omorât cu sânge rece este iubitul fiicei celor doi soţi asasinaţi. Acum el este cercetat în stare de arest şi riscă pentru fapta sa până la 20 de ani de închisoare sau detenţie pe viaţă.

Sursa Foto: publika.md

Lasă un comentariu