Ţinute de revelion. Designerii autohtoni ne spun ce purtăm de Anul Nou

Embed:

În acest an, în noaptea de Revelion, se poartă ţinute neobișnuite, asortate cu accesorii extravagante. În ajutor femeilor le vin câţiva designeri autohtoni, care au lansat colecții speciale, dar și reduceri de până la 70 de procente la unele piese vestimentare. Acestea pot fi cumpărate într-un magazin improvizat din Capitală, deschis în ajunul sărbătorilor.

Pentru femeile care vor să fie deosebite în noaptea dintre ani, designerii au creat modele de rochii rupte din tipare. Acestea au, însă, şi un preţ pe măsură. Cu reducere, o rochie costă aproximativ 1.500 de lei.

"Croială neobişnuită, stofă neobişnuită, străluceşte într-un mod neobişnuit. Toate la un loc fac această rochie deosebită. Are imprimeu cu figuri geometrice şi croială neobişnuită. Este, bineînţeles, o rochie de seară. Anume în noaptea de Revelion, culoarea roşie îşi va face efectul", a spus creatoarea de modă, Iulia Alert.

Aceste rochii pot fi asortate cu cercei asimetrici şi supradimensionaţi sau cu alte bijuterii extravagante.

"Pentru seara de Revelion este ocazia potrivită să experimentăm. Să purtăm nuanțe intense, precum roșu, nuanțele de cabernet, nuanțele de mov. În general, toate colierele masive, apropiate de baza gâtului sunt potrivite pentru seara de Revelion", a specificat comercianta, Cristina Perebicovschi.

Cele mai multe dintre femei spun că vor să poarte ceva special de Revelion.

Bărbații îşi fac, însă, mai puţine griji.

Ţinutele, expuse de nouă branduri autohtone, pot fi cumpărate într-un magazin improvizat, numit Christmas Pop-up Shop.

Sursa Foto: one.ro

Lasă un comentariu