"Spune-mi adevărul". Adrian Ursu a lansat un nou videoclip

Embed:

Adrian Ursu şi Alex Calancea band au lansat, astăzi, videoclipul piesei "Spune-mi adevărul". Filmuleţul a fost prezentat în premieră în cadrul matinalului "Prima Oră" de la Prime.

Deşi cântecul a fost prezentat publicului încă acum un an, artistul spune că videoclipul a întârziat să apară din lipsă de timp. Adrian Ursu este prezentatorul show-ului "Vreau o minune" de la Prime şi i-a dedicat acestui job o mare parte din timpul său.

Videoclipul piesei "Spune-mi adevărul" descrie gelozia şi neînţelegerile dintr-un cuplu.

"Cred că în acest videoclip se vor regăsi mai mulți atunci când nu reacționează la momentul potrivit corect. Important este că la final le dăm tuturor o altă variantă atunci când putem gândi, chibzui să ne apropiem de persoana dragă și să aflăm adevărul", a spus interpretul, Adrian Ursu.

În timpul filmărilor, actorii au stricat un telefon mobil şi au spart mai multe vase şi chiar o masă din sticlă.

"Am stricat foarte multe ca să redăm această istorie să fie cumva mai altfel", a menționat interpretul, Adrian Ursu.

Actorii din filmuleţ sunt Daniela Burlaca și Marco Balerinni, un italian stabilit în Moldova.

"Pentru mine nu e simplu, vorbesc urât în limba română. Eu am vorbit în italiană și Daniela în română. Foarte interesant a fost, acesta nu e Holywood, este Moldova, noi am stricat adevărat, sticle, totul a fost adevărat", a comentat actorul, Marco Balerinni.

"Mă bucur că am ajuns să lucrez cu această echipă pe care și-a aleso Adrian și îmi doresc ca acest clip să aibă viață să fie urmărit de foarte multă lume pentru că este și o piesă foarte bună", a precizat actrița, Daniela Burlaca.

Adrian Ursu a realizat piesa şi videoclipul în colaborare cu formaţia lui Alex Calancea.

"El ne-a invitat într-o zi de weekend unde am filmat câteva ore și a spus bine, ne vedem, eu sunt ocupat cu emisiunea, dar când finisez o să scoatem clipul și s-a ținut de cuvânt, astăzi mi l-a arătat în premieră și am rămas waw", a adăugat instrumentistul, Alex Calancea.

Filmările au avut loc într-un salon de mobilă din Capitală.

Sursa Foto: publika.md

Lasă un comentariu