Revedere importantă. Veteranii MAI s-au întâlnit cu ministrul de Interne, Alexandru Jizdan

Embed:

Trei veterani ai Ministerului Afacerilor Interne au primit în 2017 câte un apartament cu o cameră în Capitală, iar alţii au beneficiat de ajutoare umanitare din partea organizaţiei germane Pro Humanity. Sunt datele Asociaţiei veteranilor şi pensionarilor MAI, reprezentanţii căreia au avut o întrevedere cu Ministrul de Interne, Alexandru Jizdan.

"Serviciul în cadrul Afacerilor Interne mi-a mai dat o călire pentru viaţă ca s-o pot da ca exemplu familiei mele, prietenilor mei şi tuturor care mă înconjoră, ca să aibă parte de o viaţă poate mai fericită decât cum a fost", a zis veteranul MAI, Pavel Gorban.

Potrivit preşedintelui Asociaţiei veteranilor şi pensionarilor MAI, anul trecut au fost soluţionate mai multe probleme cu care s-au confruntat veteranii. Au fost majorate pensiile, au fost organizate activităţi cu implicarea foştilor angajaţi ai MAI şi s-au oferit ajutoare umanitare pentru invalizii de gradul I şi II.

"S-a observat o apropiere dintre veterani şi administraţia publică locală, care a început să fie mai receptivă faţă de noi acordând ajutoate veteranilor din teritoriu. A fost acordat ajutor social mai multor veterani din raioane Criuleni, Dubăsari, Străşeni, Anenii Noi, au primit cărbuni pentru încălzirea locuinţei în sezonul de iarnă", a spus preşedintele veteranilor şi pensionarilor MAI, Alexei Armașu.

Veteranii au rămas mulţumiţi de întrevederea cu ministrul Jizdan.

"Ministerul de Interne nu a fost nu va fi niciodată un hotel în care ai venit, ai trăit o zi şi ai plecat. El cu adevărat este o casă a noastră profesională. Noi azi încercăm ca toţi veteranii noştri, când vor trece pe lângă ministerul de Interne, niciodată să nu să se gândească că uşa este încuiată pentru ei", a afirmat ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan.

Asociaţia Veteranilor şi Pensionarilor MAI numără peste 12 mii de membri.

Lasă un comentariu