"Resentiment", doar un titlu de film

La sfârşitul lui aprilie o moldoveanca de a noastră îşi va face premiera filmului său de lung metraj. După ce cu primul său film Ana, a luat un raft plin de premii şi diplome la tot felul de categorii, speră că RESENTIMENT să îi urmeze soarta.

Unica proiecţie a filmului Resentiment aveţi ocazia să o urmăriţi doar pe 27 aprilie, la ora 11:45 La Cinematograful Patria Râşcani!

Încă o peliculă de film autohtonă va apărea pe ecranele mari. Se numeşte RESENTIMENT şi este semnată de tănâra regizoare din Moldova, Natalia Shaufert.

După cel puţin 50 de variante de scenariu, cel final a inclus şi Conflictul Transnistrean. 

Rolurile au fost alese pe sprânceană, iar unul dintre ele i-a revenit şi prezentatorului Mircea Marco. Acesta a fost în pielea unui bărbat trecut prin razboiul din Afganistan, care revenit în Moldova a mers să lupte de partea Transnistreană.

Trei ani de preproducţie, producţie şi postproducţie este mult, dar totodată puţin, având în vedere că regizoare a făcut filmul din propriile investiţii, echipa de filmare a lucrat gratuit. Noroc de câţiva parteneri şi ce cei circa 400 de voluntari. 

Este pur şi simplu un film de ficţiune de lung metraj, cu câteva linii de subiecte complexe. La premieră este invitată echipa dar şi toţi cei care vor să facă cunoştinţă cu cinematografia de la noi. 

Unica proiecţie a filmului Resentiment aveţi ocazia să o urmăriţi doar pe 27 aprilie, la ora 11:45 La Cinematograful Patria Râşcani.

Lasă un comentariu