Radu Cijicenco dezminte acuzațiile aduse de Jurnal TV. Avocatul prezintă documente care demonstrează că a oferit asistenţă juridică familiei Gasparean

Embed:

Avocatul Radu Cijicenco neagă acuzaţiile care i-au fost aduse de postul Jurnal TV, care a anunţat că apărătorul ar fi fost trimis la killerul Vitalie Proca de către liderul PDM, Vlad Plahotniuc.

Cijicenco susţine că are documente care demonstrează că a oferit asistenţă juridică cumnatului şi soacrei lui Proca, Venera Gasparean, iar cele difuzate de Jurnal TV sunt o minciună. 

"Într-adevăr, plecarea mea la penitenciarul din Jilava, la cetăţeanul Proca, a fost făcută la rugămintea rudelor cetăţeanului Proca, şi anume a Venerei Gasparean, în cadrul asistenţei juridice pe care i-o acordam acesteia pe cauze civile şi penale. Am primit de la aceştia materiale şi pe cauza penală pornită pe numele lui Davidean David şi a surorii sale. În acel moment, dumnealor mi-au semnat şi un mandat pentru reprezentarea intereselor lui David în cauza penală. Iată pot să vă prezint şi Dvs", a spus avocatul Radu Cijicenco.

Anterior, postul Jurnal TV a difuzat un material prin care îl acuză pe Radu Cijicenco de faptul că s-ar fi dat drept vărul killerului Vitalie Proca pentru a-l vizita în penitenciarul din România, unde acesta este deţinut, şi că i-a cerut să semneze două declaraţii. 

Nu este prima dată când soacra lui Proca, Venera Gasparean, este prinsă cu minciuna. Deşi aceasta spunea că fiul ei, David Davitean, nu a comunicat cu asasinul Vitalie Proca, o interceptare telefonică apărută în presă demonstrează contrariul.

Lasă un comentariu