Prins în flagrant! Un bărbat a fost surprins de polițiști în timp ce căuta droguri cu ajutorul unei aplicaţii instalată în telefonul mobil

Un bărbat de 35 de ani a fost surprins de un echipaj al Batalionului de Reacționare Operativă în timp ce încerca să găsească droguri ascunse lângă un magazin din Capitală.

Incidentul s-a produs noaptea trecută, în sectorul Botanica. Suspectul primea indicaţii despre locul în care se află stupefiantele prin intermediul unei aplicaţii de socializare, instalată pe telefonul mobil.

"Patrulând sectorul Botanica, pe strada Independenței 14/4 am observat o persoană cu telefonul în mână care avea o programa deschisă. Dumnealui căuta ceva în pământ, unde a fost reținut și la fața locului a fost depistat un pachețel de polietilenă în care se afla o substanță de culoare albă", a spus polițistul, Batalionul de Reacționare Operativă, Vasile Preda.

Suspectul a fost escortat la Inspectoratul de Poliţie Botanica pentru audieri, iar substanţa care a fost găsită a fost trimisă la expertiză. Bărbatul riscă dosar penal.

Lasă un comentariu