Petrecere fastuoasă în capitală. Moderatorul show-ului "O sută de moldoveni au zis" de la Prime, Nicu Ţărnă s-a căsătorit

Moderatorul show-ului "O sută de moldoveni au zis" de la Prime, Nicu Ţărnă, şi expertul în combaterea corupţiei, Cristina Cojocaru, şi-au unit astăzi destinele. Petrecerea este organizată în stil retro şi are loc într-un local de lux din Chişinău. Printre invitaţi sunt mai mulţi membri PLDM, printre care şi liderul formaţiunii Vlad Filat.

După ce şi-au oficiat căsătoria civilă săptămâna trecută, astăzi mirii şi-au organizat o petrecere după modelul Galei premiilor Oscar.

Holul restaurantului a fost amenajat cu afişe în care mirii apar ca eroi de cinema. Oaspeţii au păşit pe covor roşu, iar fiecare invitat a încercat să semene cu vedetele hollywoodiene. Părinţii mirilor susţin că le-au pregătit cadouri simbolice.Printre invitaţi se numără mai mulţi membri PLDM, printre care liderul formaţiunii Vlad Filat şi şeful fracţiunii Valeriu Streleţ.

În scurt timp, pe covorul roşu s-au făcut rânduri de invitaţi. După petrecerea de nuntă, mirii vor pleca în luna de miere în Spania şi Italia. Nicu Tărnă şi Cristina Cojocaru s-au cunoscut acum mai bine de un, ambii fiind invitaţi la o emisiune radio.

Lasă un comentariu