PARTIDUL DE GUNOI. Portretul lui Renato Usatîi a apărut pe mai multe tomberoane pentru deșeuri din orașul Bălți

Embed:

Portretul primarului fugar al municipiului Bălţi, Renato Usatîi, a apărut pe mai multe containere pentru deşeuri, alături de inscripția în limba rusă: partidul de gunoi, care se referă la formaţiunea Partidul Nostru, condusă de Usatîi.

Tomberoanele au fost descoperite, în această dimineață, de mai mulţi locuitori din Bălţi. Deocamdată, nu se cunoaşte cine a aplicat aceste inscripții pe containere. Unii localnici presupun, însă, că autorii ar fi cetățeni nemulțumiți de activitatea edilului, după ce gunoiul din oraș nu a fost evacuat aproape două săptămâni.

Problema salubrizării în Bălți a apărut la începutul lunii decembrie, când municipalitatea a reziliat contractul cu agentul economic care colecta deşeurile. Pentru a soluţiona criza, a intervenit Guvernul, după ce premierul Pavel Filip a primit mai multe plângeri de la localnici, dar şi de la primarul interimar al Bălţiului. 

După trei zile de lucru, la sfârșitul lunii trecute, tot gunoiul adunat în oraş a fost evacuat de peste 50 de carabinieri și 25 de muncitori de la Regia Autosalubritate din Capitală.

Lasă un comentariu