Mesaje de susţinere. Candidatul PDM la funcţia de preşedinte adună semnături

Embed:

Candidatul Partidului Democrat la alegerile prezidențiale din octombrie, Marian Lupu, a însoțit Grupul său de inițiativă în localitățile țării, pentru a obține semnăturile de susţinere ale cetățenilor. Liderul PDM a mers în satul Molești din raionul Ialoveni, unde a fost întâmpinat de câteva sute de localnici.

Politicianul le-a mulțumit oamenilor şi a menţionat că semnăturile pe care le colectează reprezintă un test pentru echipa Partidului Democrat din Moldova.

Locuitorii din Moleşti s-au adunat la cortul PDM, unde au semnat pentru Marian Lupu și i-au transmis mesaje de susținere în calitate de candidat la șefia statului. La rândul său, liderul PDM a ţinut să menţioneze că aceste mesaje de încredere din partea cetățenilor subliniază potențialul echipei în îndeplinirea sarcinilor dificile.

"Ceea ce vedeți aici la Molești este un exemplu foarte bun de mobilizare a democraților din teritoriu. Și vreau să vă asigur că același lucru se întâmplă în foarte multe localități din toată țara. Lucru care demonstrează că Partidul Democrat este o echipă serioasă, una puternică și una pusă pe treabă. La fel de important este acest proces, nu doar ca și procedură. Trebuie să înțelegem, și au sunat astăzi aceste mesaje, vin mesaje de încurajare și mesaje de încredere pentru echipa democraților din toată țara", a declarat preşedintele PDM, Marian Lupu.

Marian Lupu i-a îndemnat pe membrii Grupului de inițiativă şi colegii săi democrați să demonstreze eficiență maximă și să fie gata pentru o campanie deloc ușoară, dar care are sarcina de a reda oamenilor încrederea că vor avea aici, în Moldova, o viață europeană.

Sursa Foto: publika.md

Lasă un comentariu