MALL OF FAME la Chișinău. Mai multe vedete autohtone au defilat pe muzica artistei Paula Seling

Spectacol de modă şi muzică într-un centru comercial din Capitală. Mai multe vedete autohtone au defilat pe podium, în ţinutele designerilor moldoveni, pe muzica îndrăgitei cântăreţe din România Paula Seling.

Concertul a avut loc în cadrul evenimentului Mall of Fame.

"Întotdeauna publicul din Moldova este extraordinar de cald. Aici am avut curajul să cânt piese cu un text foarte greu, cu un mesaj greu. Întotdeauna am fost primită extraordinar de bine", a spus interpreta din România, Pula Seling.

Oaspeţii evenimentului spun că au fost fermecaţi de vocea artistei de peste Prut. Oamenii au cântat împreună cu Paula Seling la fiecare piesă.

"Trebuie să recunosc că am rămas stupefiată de vocea ei incontestabilă", a precizat stilista Ylianna Danko.

Între timp, mai multe prezentatoare tv, bloggeri şi vedete din ţara noastră au defilat în ţinutele creatorilor autohtoni.

"Trebuie să recunosc că am avut un pic de emoții, dar cred că a ieșit bine", a menționat prezentatoarea TV, Rodica Rusu.

"M-am simțit straniu, dar este o experiență. După părerea mea este interesant, mai ales că am ținut-o de mână pe iubita mea, pe soția mea", a afirmat fotograful Ale Iordache.

"Aflu foarte multe chestii noi legate de modă, ținute, care
sunt trendurile acestui sezon toamnă-iarnă, care este gama cromatică a acestui sezon. Ce purtăm și ce nu purtăm", a zis bloggerul Vlada Cotoroban.

Mall of Fame este la a cincea ediție.

Lasă un comentariu