Mai mulți doctori și asistente medicale din spitalele municipale s-au plâns primarului Capitalei de abuzuri grave ale șefilor lor

Embed:

În ultimele zile, mai mulți doctori și asistente medicale din spitalele municipale au semnalat edilului Capitalei abuzuri grave ale șefilor lor. Despre asta a anunțat într-o postare pe Facebook Silvia Radu. În acest sens, Silvia Radu a creat o adresă de mail pe care doctorii pot depune plângeri.

"Am primit plângeri de persecuție a persoanelor din cadrul mai multor spitale, am primi plângeri la calitatea serviciilor prestate în instituţii. Vom interveni, vom verifca cazurile, dacă nu vom face public şi transparent acest lucru, niciodată nu vom avea regulă în acest sistem", a spus primarul interimar, Silvia Radu.

În caz de necesitate, plângerile vor fi transmise Centrului Național Anticorupție sau Procuraturii. Silvia Radu i-a îndemnat pe lucrătorii spitalelelor să reziste și i-a asigurat că este alături de ei și va face tot posibilul să îndrepte lucrurile.

Primarul Capitalei a anunțat că va continua să facă ordine în sistemul de sănătate și după asta, va monitoriza și sistemul de învățământ. Recent, Silvia Radu l-a surprins pe directorul Spitalului Municipal Nr.1, Iurie Dondiuc, în timp ce lua prânzul împreună că fostul șef al Direcției Sănătate, Mihai Moldovanu, și consilierul liberal Ion Cebanu.

În urma scandalului, primarul Capitalei a cerut public demisia lui Moldovanu.

Lasă un comentariu