La datorie și de sărbători. Medicii şi pompierii au muncit de Revelion, însă în comparație cu alți ani, acesta avut o noapte liniştită

Embed:

De sărbători la datorie. Sute de medici şi pompieri au muncit de Revelion. Ei spun, însă, că în comparaţie cu alţi ani, noaptea a fost mai liniştită şi au fost solicitaţi de puţine ori. 

Medicii de la punctul de urgență din sectorul Rîșcani al Capitalei spun că în noaptea dintre ani au avut 15 solicitări. Cei mai mulți dintre pacienți au acuzat probleme cardiace sau febră. 

"În orice caz, comparativ cu anul trecut a fost destul de liniștit. Nu au fost cazuri de intoxicații, intoxicații alcoolice nu au predominat. Arsuri, electrocutări, cazuri, nu, adică la noi nu au fost", a menționat felcerul de urgență Natalia Roșca.

Și angajaţii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost la datorie. Trei sute de salvatori cu 80 de autospeciale au fost gata să intervină în caz de necesitate. Ei au avut 18 solicitări în noaptea dintre ani.

Pompierii din sectorul Botanica au avut o noapte liniștită.

"Se spune că așa cum vei petrece anul, va fi tot anul 2018. În noaptea de Revelion a fost foarte liniștit. În noaptea de Revelion doar am admirat pirotehnia din Chișinău", a afirmat şeful Detaşamentului Salvatori şi Pompieri Sectorul Botanica. Vitalie Rusu.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, pompierii din ţară au stins trei incendii, care din fericire nu au cauzat prejudicii materiale sau victime.

Alături de colegi a sărbătorit Revelionul şi Șeful Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari. El le-a adus angajaţilor de la punctul de trecere comun Pervomaisc-Cuciurgani un tort şi le-a urat un an cât mai bun.

Lasă un comentariu