Internaţionala Socialistă şi socialiştii europeni sprijină Partidul Democrat la alegerile din noiembrie

Embed:

Internaţionala Socialistă şi socialiştii europeni sprijină Partidul Democrat la alegerile din noiembrie şi speră că formaţiunea va juca un rol important în viitoarea guvernare. Mesajele de susţinere au fost expediate PDM după prezentarea candidaţilor pentru scrutinul parlamentar.
Secretarul general al Internaţionalei Socialiste, Luis Ayala, a menţionat în mesajul său că victoria PDM în alegeri va aduce stabilitate în ţară şi că formaţiunea este o forţă activă în asigurarea democraţiei în Moldova.

La rândul său, preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni, Serghei Stanişev, susţine că, datorită viziunilor sale proeuropene, Partidul Democrat va contribui la majorarea investiţiilor în ţară şi la reducerea şomajului.

Şi analiştii politici susţin că PDM este un promotor al stabilităţii în ţară. "Avantajele ori atuurile care se vad cu ochiul liber ale PDM în electorală ar fi faptul că PDM a reuşit să evite certurile interne, scandalurile şi prin asta a excelat, s-a făcut deosebit de celelalte partide. Capii partidului nu s-au lansat în acuzaţii sau certuri cu celelalte partide"

Duminică, 5 octombrie, Partidul Democrat şi-a prezentat oficial lista candidaţilor pentru Parlament, aleşi prin vot deschis de către membrii şi simpatizanţii formaţiunii.

Lasă un comentariu