Globul pământesc interactiv, prezentat la o expoziţie din Chişinău

Un glob pământesc interactiv, care conține informații cu adevãrat interesante despre Terra,  a fost prezentat la o expoziţie din Chişinău. Este unicul de acest fel la noi. 

Globul pământesc interactiv îi transpune pe copii, dar şi maturi în lumea fascinantă a oceanelor şi a continentelor într-un mod distractiv. Dotat cu multiple funcţii, sunete şi moduri, acesta îi stimulează pe cei mici să înveţe lucruri noi.

Printr-o singură atingere a creionului în orice loc de pe glob, puteţi afla lucruri interesante, precum limba vorbită în acea zonă, timpul de zbor între oricare două destinaţii sau chiar detalii curioase despre continente, ţări şi capitale.

Acest glob rotativ mai conţine şi un creion interactiv, căşti şi are închidere automată.

Pentru cei care vor să cunoască tot ce e legat de spaţiu, globul are şi funcţia "Cerul Înstelat". Cu ajutorul acesteia fiecare are posibilitatea să vadă toate constelaţiile de pe cer.

Acum, însă, globul poate oferi informaţii în oricare altă limbă. Din păcate, acesta nu se găseşte în magazinele noastre, ci poate fi comandat online sau cumpărat din România, la un preţ de circa 4.000 de lei.

Lasă un comentariu