Fostul angajat al Inspectoratului Teritorial al Muncii din UTA Găgăuzia, Petru Donea, condamnat în Moldova pentru corupție, a fost reținut în Italia

Embed:

Fostul angajat al Inspectoratului Teritorial al Muncii din UTA Găgăuzia, Petru Donea, condamnat în țara noastră pentru fapte de corupție, a fost reținut în Italia.

Informația a fost confirmată de surse din cadrul INTERPOL. Moldoveanul a fost oprit de carabinieri în comuna Riccione, provincia Rimini, pentru un control.

Moldoveanul a fost reținut imediat și plasat în penitenciar până va fi extrădat autorităților moldovenești. Bărbatul are 62 de ani și se afla în căutare internațională de mai mult de un an.

Acesta a fost condamnat în țara noastră la șase ani de închisoare. Și directorul unei companii petroliere Vasile Olteanu, condamnat în țara noastră pentru însuşirea și înstrăinarea bunurilor sechestrate a fost reținut în Spania.

Bărbatul a fost încătușat în regiunea Castellon. Autoritățile întreprind măsurile necesare pentru extrădarea moldovenilor.

Lasă un comentariu