Cine-i bucătar bucătarului? Cu ce feluri de mâncare este alintat Marian Danu

Foie gras, carpaccio din caracatiță, tartar cu somon și fistic - bucătarii știu cum sunt la gust, dar preferă ce le pun nevestele în farfurie. 

În timpul zilei de muncă gătesc bucate alese, cu guste de trufe, flori comestibile sau foie gras. Acasă, însă lucrurile stau altfel. Spre exemplu, renumitul bucătar Jamie Oliver mănâncă bucate simple, pregătite în rolă sau la aburi. Mai important este timpul petrecut în familie, spune el.

Iar singura masa ca la carte a lui Gordon Ramsay este dimineaţa - un bol cu fulgi de ovăz.

Nici bucătarii noştri autohtoni nu au timp de gătit acasă, după 14 ore de muncă în bucătărie, unica poftă este cea de somn.

Marian al nostru, are mare noroc de soția sa care îl alintă cu bucate tradiționale.

Acasă statutul de bucătar dispare şi se conformează la ce este în frigider.

Vorba zicalei, se pare că foamea e cel mai bun bucătar.

Lasă un comentariu