Campania socială "Paştele pentru fiecare", lansată de PDM, a ajuns la Florești

Embed:

Au lăsat proiectele la o parte, şi-au încuiat birourile şi au mers prin sate pentru a le da o mână de ajutor celor care au nevoie. Este vorba despre un grup de deputaţi, care au trecut prin mai multe localităţi din raionul Floreşti. Aceştia le-au împărţit bătrânilor colete cu produse pentru Paşte şi i-au ajutat pe săteni la curăţenie.

Mătuşa Vera din satul Vertiujeni, Floreşti, a crescut şase copii. Odată cu anii, aceştia au fost împrăştiaţi prin toată ţara, aşa că, la ai săi 88 de ani, bătrâna a rămas singură. Femeia se bucură când cineva îi mai trece pragul, chiar dacă este străin.

"Aş căuta pe cineva să vină să mă ajute, dar pe cine, nu vine nimeni.Fără de parale nu doreşte nimeni.Da eu am doar pensia, usadibă nu am, nimic nu am, eu din pensie trăiesc", a zis locuitoarea satului Vertiujeni, Floreşti, Vera Istratiuc.

Deputaţii au ajuns şi la bătrânii din satul Văscăuţi.

Şi în satul Temeleuţi oamenii au făcut curăţenie generală.

"Am făcut ordine, am ajutat bătrânii care au avut nevoie poate chiar şi de prezenţa noastră, ca să le aducem câte un strop de fericire înaintea sărbătorilor de Paşti", a afirmat deputatul PDM, Eugen Nichiforciuc.

Campania socială "Paştele pentru fiecare" a fost lansată de PDM, pe 19 aprilie, şi va dura până la Paşte. La ultimele două campanii sociale, democraţii au adunat aproximativ 800.000 de lei, care au ajuns la peste 700 de familii nevoiaşe din ţară.

Sursa Foto: PDM.md

Lasă un comentariu