Călătorim mai ieftin. Biletele la tren spre Moscova și Sankt Petresburg vor fi mai mici cu până la 12%

Embed:

Călătoriile cu trenul din Chişinău spre Moscova şi Sankt-Petersburg se vor ieftini cu până la 12 la sută. Decizia a fost luată de Ministerul Economiei şi Infrastructurii. 

În urma reducerii tarifelor, un bilet pentru cursa Chişinău - Moscova, care porneşte la ora 10 şi 50 de minute, va costa 1.795 de lei, cu 240 de lei mai puţin decât în prezent. Iar călătoria spre aceeaşi destinaţie, pentru cursa de la ora 20 şi 40 de minute, se va ieftini cu 210 lei şi va costa 1621 de lei.

De asemenea, biletele pentru cursa Chişinău - Sankt-Petersburg vor costa 2016 lei, cu 240 de lei mai puţin decât acum. Noile preţuri vor intra în vigoare pe 12 februarie. Reducerile îi bucură pe pasagerii care circulă des pe aceste rute.

Directorul CFM spune că, de la an la an, fluxul de călători scade şi speră că, datorită reducerii tarifelor, mai mulţi pasageri vor opta pentru călătoriile cu trenul.

"Noi putem pune maximal 18 vagoane, astăzi, merg între opt şi zece vagoane spre aceste destinaţii şi la Sankt Petersburg, şi la Moscova, am vorbit cu colegii din Federaţia Rusă şi colegii din Ucraina, posibil se micşoreze preţul, ceea ce va da posibilitate să fie preţul şi mai mic", a spus directorul CFM, Iurie Topală.

Deocamdată, noile preţuri ar putea fi valabile doar până la sfârşitul lunii martie.

Lasă un comentariu