Blănurile, preferatele femeilor de orice vârstă

Vine iarna şi noi suntem în căutarea hainelor călduroase, căciuli, fulare, dar şi blănuri. Acestea au fost mereu preferatele femeilor de orice vârstă. Noi am dat o tură prin magazinele din Capitală şi vă spunem cum să vă alegeţi blana potrivită şi care sunt tendinţele acestui sezon.

Hainele din blană au fost şi vor fi mereu actuale, iar în acest sezon se pare sunt în vogă blănurile artificiale în defavoarea celor naturale. În magazinele din capitală găsim astfel de piese pentru toate gusturile şi buzunarele.

Designerii spun că blănurile de culoare aprinsă, cum ar fi roşu, verde sau violet sunt preferatele femeilor în acest an.

Totuşi, hainele din blană artificială sunt mai mult pentru frumuseţe, iar în zilele geroase ar fi bine să nu optaţi pentru ele.

Preţul unei blăni ecologice costă până la 6.000 mii de lei, iar pentru una naturală trebuie să scoateţi din buzunar de 7 ori mai mult.

Părerile moldovenilor sunt împărţite. Dacă unii cred că blana e de nelipsit în garderoba unei doamne, alţii spun că le e milă de animale.

Unele femei, însă nu au ezitat să facă şi glume.

Gusturile nu se discută, aşa că e alegerea dumneavoastră ce blană să vă cumpărăţi.

Lasă un comentariu