Accident grav la Edineț. Un bărbat de 41 de ani se zbate între viaţă şi moarte

Embed:

Un bărbat de 41 de ani se zbate între viaţă şi moarte, după ce microbuzul, la volanul căruia se afla s-a izbit violent de un camion. Potrivit poliţiei, vinovat de impact se face şoferul microbuzului care circula cu viteză excesivă şi la un moment dat a pierdut controlul volanului. Accidentul s-a produs astăzi pe şoseaua de centură a oraşului Edineţ.

După impact, camionul, plin cu pietriş, a fost proiectat într-un pilon de electricitate pe care l-a doborât.

Bărbatul care se afla la volanul microbuzului a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar medicii de la spitalul din Edineţ sunt rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire.

"Pacientul se află în secţia de terapie intensivă, tot este în stare gravă. Este în comă, comă de gradul întâi. El până când nu este transportat şi se află la secţia terapie intensivă, ce va fi mai departe, vor decide specialiştii", a spus şefa Secţiei Primire Urgenţe spitalul raional Edineţ, Ala Bostan.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Naţional de Patrulare, în primele două luni ale acestui an, în ţară s-au produs 331 de accidente rutiere, în urma cărora 51 de persoane au decedat, iar alte 371 s-au ales cu traumatisme.

Lasă un comentariu