Accident FATAL în raionul Criuleni. Un tânăr de 17 ani a murit în timp ce descărca furaje

Embed:

Un băiat de 17 ani a murit, iar un tânăr de 21 de ani a ajuns la spital în urma unui accident produs noaptea trecută în satul Măgdăceşti, raionul Criuleni. Potrivit poliţiei, cei doi descărcau furaje din remorca unui autocamion, iar mecanismul de ridicare al remorcei a cedat.

Tragedia s-a produs pe teritoriul unei întreprinderi private din localitate. Victima, împreună cu un coleg de-al său se aflau într-o remorcă plină cu şrot de floarea soarelui. La un moment dat, mecanismul de ridicare al remorcei a cedat, iar adolescentul a fost lovit violent şi doborât la pământ. El a decedat pe loc din cauza numeroaselor traumatisme. 

"Un cetățean urma să descarce hrană pentru pui dintr-o remorcă a unui camion. Acesta printr-o osie a lansat-o ca să fie ridicată. Ambii au început să descarce la acel depozit hrana pentru pui, după care remorca s-a dezechilibrat, iar osia pe care se ținea s-a stricat și remorca a revenit la poziția inițială", a afirmat șeful Serviciului de Presă al IGP, Vlad Burac.

Remorca a lovit şi un tânăr de 21 de ani, care însă a supravieţuit. El a fost transportat  cu AVIASAN la spitalul de Urgenţă din Capitală cu traumatism cranio-cerebral sever. Potrivit medicilor, tânărul este în comă.

Cei doi tineri sunt originari din satul Micăuţi, raionul Străşeni. Rudele şi prietenii tânărului care şi-a pierdut viaţa sunt răpuşi de durere.

Am încercat să obţinem mai multe detalii despre incident de la angajaţii întreprinderii unde a avut loc tragedia. Paznicul de la depozit însă, a refuzat să vorbească cu noi.

Şi directorul întreprinderii a plecat fără să comenteze cele întâmplate. Poliția investighează cauzele producerii accidentului.

Lasă un comentariu